2014-08-11 09:03:51• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Az idő, mintha visszafelé folyna

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pénzügyekben szerencsés döntéseket szül ez a hét: a szemétből is aranyat csinálhat rátermettségével. Utazásra azonban nemigen alkalmas időszak, ha nem muszáj, inkább ki se tegye a lábát szűkebb hazájából.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munkahelyi csetepaték felemésztők, de mégsem terméketlenek. A titok az értelmezésben van: ha helyes az önértékelése, akkor mindenképp nyeresége származik belőle, ha azonban hamis illúziókban élt eddig, akkor keserves csalódás lehet a része.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Aki igazán úr a saját házában, az nem szorul a hatalmaskodásra. Ehhez tartsa magát, még ha pillanatnyilag talán vesztésre állna is. Az idő majd önt igazolja. Maradjon a szép szavaknál, és legyen kitartó. A munkájában sikeres lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ünnepelni hívnak a csillagok, végre révbe érhet, vagy révbe terelheti valamely kedves hozzátartozóját. Sok lesz a dolga, de örömét leli benne. Ne szabjon gátat alkotó kedvének, eressze szabadjára fantáziáját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az idő, mintha visszafelé folyna: minduntalan olyan emberekbe, ügyekbe botlik, amikről már rég meg is feledkezett, amik múlttá váltak az ön számára. Valamiért most szembesülnie kell régi önmagával: talán, hogy felmérje, mire jutott azóta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne higgyen öreg barátnőjének, nem szándékosan ugyan, de félrevezeti. Munkahelyén kicsit döcögősen mennek most a dolgok, ámde ebből hasznot is húzhat, ha főnöke önben lel pótolhatatlan támaszára.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A jegyében járó Jupiter miatt nagyon is hajlamos lehet belefeledkezni az élet élvezeteibe. Ha ezt túlságosan materiális síkon éli meg, akkor bizony a külalakja rovására mehet. Ez így nyár derekán nem túl előnyös. Óvakodjon a süteményektől!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hosszú huzavonára számíthat, mert makacsságában egy tapodtat sem engednek sem ön sem az, kivel valamilyen kontraktusban van. Az állóháborúnak nagyobb veszélyei nincsenek, csak az, hogy unalmas. És az unalomnál nincs is nagyobb ellenség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyi döntéseiben nyugodtan engedje magát társától befolyásoltatni. Nincs ugyan mindenben ínyére az ő véleménye, de a lelke mélyén maga is igazat ad neki. A döntés joga úgyis az ön kezében van, a társa csak segít.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Tárgyalásra, szerződéskötésre ideális időszak ez a hét, s mivel ön a szívügyeket is igen racionálisan kezeli, akár eljegyzésre is sor kerülhet. Ügyeljen nagyon a részletekre, nehogy valaki az orránál fogva próbálja meg vezetni!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Jupiter és a Szaturnusz nehéz fényszöge gátolja az életörömök gondtalan élvezetében, talán kicsit gátat szab illúzióinak is. Viszont segít egy életre szóló döntés meghozatalában, és otthonát, családját érintő kérdésekben is. A gát talán jobb, mintha hagyja, hogy az ár sodorja…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az ön jegyében a Neptunusszal együtt álló Hold teszi változékonnyá hangulatát: hajlamos a meggondolatlan kijelentésekre, idegenek előtt inkább tegyen lakatot a szájára. Családi életében kedvező változásokra számíthat, amik mégis kicsit hirtelen, sorsszerűen érik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: